DEFREYNE

Vierscharestraat 56
B-8340 Damme
T. +32 479 51 22 36
  info@jbdefreyne.be

BTW BE 0755.785.594

   
Handcrafted - Defreyne made in Belgium

Videofonie

Dankzij videofonie dient u ongewenste personen niet binnen te laten en kunt u uw poort vanop afstand openen voor vrienden en familie. Met videofonie hebt u namelijk onmiddellijk contact met uw bezoekers, wat het wachten voor hen een stuk aangenamer maakt.

Daarnaast verhoogt een videofoon uw veiligheid: u weet meteen wie voor uw poort staat. Bovendien kunt u uw poort vanop afstand openen en sluiten, ook indien u niet thuis bent om bijvoorbeeld een leverancier binnen te laten. Uiterst handig.

Wat kiezen? Voor uw videofonie werken wij met een uitgebreid gamma buiten- en binnenposten van diverse merken. Wij volgen de technische ontwikkelingen op de voet en blijven steeds up-to-date met de laatste nieuwe trends. Comelit, Aiphone en Siedle zijn slechts enkele van de merken die wij u kunnen aanbieden. Samen met u zoeken wij het perfecte toestel afgestemd op uw noden en wensen.

Niet onbelangrijk, onze systemen ogen heel mooi, want net als de poort, is de buitenpost hét visitekaartje van uw huis of bedrijf!

Wenst u vrijblijvend een afspraak of heeft u een vraag over videofonie? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.


T. +32 479 51 22 36   //   Contacteer ons
TOP